Followers

Tuesday, March 8, 2011

pelbagai perasaan

hari ni aku satu hari tak g cls tw . hurm .
pagi tdi aku terlajak sbb hujan .
nak g xleyh kan sbb aku ulang alik kolej
then tgh hari nye class lak cancel
heaven lak aku kat situ .
huhuhuhu.

then aku terima pggilan dri adik ku , BABY
dye kene pukul kat skolah .
aku ape lagik .
dgn mamai2 trus siap2 minx tlg kwn aku BOBO antakan aku g skolah adik aku tu
riso n marah sume de .
adik aku kne pukul ngn laki plak .
mau nye aku x nek angin
adik aku lak pompuan kan .
haish !!

nak jdikan cite , nak cri skolah SENTUL UTAMA tu,
mau sejam sbb sesat .
hahahaha
nampak sgt aku jrg g skul adik sendri
hahahahahha
smpai sne .dak2 skol dh balik
aku cri adik aku then adik aku yg nmpk aku dlu dgn kwn2 dye
smapi jek skol trus mencari dak yg pukul adik aku tu .
tpi sume ckp dye dh blk.
jadi aku teman adik aku n mmbr dye amik beg kat class mereke.

masa dh kuar pagar , mmbr adik aku ckp dak tu ade kat kantin skol
aku pun msuk balik
marah la kan adik kite kene pukul dgn laki
cri-cri punye cri
dah jmpe kat dewan
marah tul aku
sbb dak tu kuang hajar
tpi aku puas aty sbb dpt ganyang dye smpai tekoyak suar

then cri sorg lgi
perempaun awek kepade dak laki tu
settle cre bek la dgn dak tu sbb aku tgk dye same jek dgn adik aku
kalo aku pukul dye , sme cm aku ajar adik aku bergduh
jdi settle elok2
tpi alhamdulillah.
sume nye berjalan lancar.
THX TO PENGAWAS BAJU KUNING kat skul tu tdi
dye jugak byk tlg dlm settlekan hal nie

settle sume , masing2 dh minx maaf.
but aku dh bg sume pesanan jgn usik adik aku lgi
usik lgi ,, BALAI CITE .
pandai2 la nnt jwp dgn pihak polis kalo berlaku lgi sume nie ,

tpi aku harap korang sume stop lah dri bercakar mulut nie
xde faedah la
xdpt pe
malu ade lah .
okeyh .
no gado2 , no kutuk2
kite skol nak belajar , nk seronok , bkn cri mslh
okeyh la . aku nk rehat .


p/s:xpsl2 lect aku dh aim aku sbb dh bpe kali xdtg cls . aduhai . bercmpur perasaan aku skunk nie , hurm . mudah-mudahan dpt la settlekan dgn lecr aku tu nnt

2 comments:

sYRa affandi said...

yuu.ko g belasah dak tuh??..bapok garang ny ko!!..hahahah..
tkot plak ak..
jgn pukul saya ea kak..hahaha..:P

yuyu cupink said...

haha , kan yuyu ckp yuyu garang .
xcayekan . tkot x ? hahahaha .
hahaha . xkn ku pukul ceceh ku syg yg sorg nie