Followers

Wednesday, February 9, 2011

fuck !!


aku benci perasaan ini . dye wt aku lemah !! hum , aku sedih , aku tetekan , aku tak leyh nak fokus study . hum . tu aku stop jap . mungkin sambung esok kot . hum . aku mood tetibe betukar jadi tak bek . nie dye la tanye aku soalan . soalan aku dengan mama aku . magrib tadi aku selisih faham skit dengan mama ku . hum ;(



aku sedih sebenarnye , ye la . dah lame aku pendam sume nie . tetibe dye tanye aku . mau nye aku tak sedih . hum . ye la , aku nak beli fail pun jadi msalah . bukan ke tanggungjwp org tua dlm pendidikan anak2 . aku leyh kire bape kali aku mintak duet dye , jarang ,. hum . sedih la . aku bukan nak dengki dengan adiik2 aku . tpi kalo adik2 aku minx pelik2 , komiik la ape la . bleyh jek . aku ?? fail jek . tu pun nak buat muke ke mase nak bagi duet , bia la ikhlas bagi anak tu . bia berka
t . nie x, muke xpuas aty jek . sedih la aku . hum . rase cam anak punggut je k ..hum .







hum , aku nak wat cam ne , mungkin nie dugaan untuk aku kot . aku kene kuat , aku kene tabah , nie yuyu la . kan2 ?? korang yang kenal aku . aku kuat kan ,. hum . dah , bia la . yang penting skunk aku belajar ! yeas !! hahaha , hesih ! lepas nie smbung blik kerje yang tergantung . k la . bubye . sudah 5.am dh . aku kne bgun kul 7 a.m nak siap2 g kolej . mmg xtido la . hahahhahahahha






2 comments:

LoVe ThE QuEeN said...

patot la dlm klas arini nmpak cam moody je. alaa, xpe, ayu kan kuat :)

yuyu cupink said...

huhuhu . im ok la myra .yuyu ok . huhu . yuyu mmg kuat . selagi de kmu sume ade dgn yuyu . thx ;)