Followers

Saturday, December 11, 2010

yeah ! akhirnya berjaya sudah ;p

HAHA . nak tahu pe yg aku berjaya .? aku berjaya letak lgu dlm blog aku . lagu nie sgt bermakne utk aku . lgu ni besh sgt . harap korng sume layan la . lgu nie mengingatkan aku pda seseorg yg pernah menjadi kisah silam ku . tpi skrg tak lgi sebb DYE sudah menjadi milik org lain . dye yg bg aku dgr lgu nie . hum . aku tahu DYE msih syg kan ku . tpi kami mungkin dah tak boleyh mcm dlu . kesian pda org yg dh menyayangi dye skrg . aku tak nak di panggil perampas . even aku tahu dye still syg aku . ape mampu aku bwt .? tpi aku hanya boleyh mengingati dye dan merindui dye . thx BEAR ! tok kenangan kite dlu . n hope u HAPPY wit ur new gurl n thx utk LAGU nie juga ;p sgt2 menghargainya . ;p so , layan2 la korang dgn lagu ni k . hehe . sapa2 yg tak suka , hayati lirik dye . tersentuh aty kot . jiwang lak aku ni . HAHA .


LIRIK ;P



Mengapa kau pergi
Mengapa kau pergi
Di saat aku mulai mencintaimu
Berharap engkau jadi kekasih hatiku
Malah kau pergi jauh dari hidupku



Menyendiri lagi
Menyendiri lagi
Di saat kau tinggalkan diriku pergi
Tak pernah ada yang menghiasi hariku
Di saat aku terbangun dari tidurku



Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencintai dirimu
Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencinta


Menyendiri lagi
Menyendiri lagi
Di saat kau tinggalkan diriku pergi
Tak pernah ada yang menghiasi hariku
Di saat aku terbangun dari tidurku



Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencintai dirimu
Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencinta



Semoga engkau kan mengerti
Tentang perasaan ini
Maaf ku telah terbuai
Akan indahnya cinta
Maaf sungguh ku tak bisa
Untuk kembali padamu
Maaf ku telah terbuai
Akan indahnya cinta


Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencintai dirimu
Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencinta

Aku inginkan diri mu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencinta





 dye sgt suke supermen nie . HAHA .


p/s: yg aku warna kan merah tu . luahan aty ku untuk mu BEAR ! 



2 comments:

wan ewang said...

kepoyosan

yuyu cupink said...

haha . kamo jangan nak riak ok . bia la poyo . org soh follow org nye blog . xreti . pastu ckp org poyo . tp follow xjugak .hahaha