Followers

Monday, March 7, 2011

tutti frutti day ;)

hye
yuyu here
with new story tw ,
nie smlm , hari ahad nye story .
tapi tak sempat update sbb tidur balik dari berjalan .
semalam EKIN , WUNNY , SITI datang jemput aku kat giant masa aku dengan mama dan adik2 ku mencari baju kurung aku untuk sabtu nie .
sebab aku kene jadi pengapit sabtu nie , jenuh la cari baju untuk aku dan adik2 aku .
huhuhu .
nie adik aku NABILA ,
jenuh nak cari saiz dye .
kenduri tu tema warne pink
tapi bukan yg ni taw yang adik aku beli
adik aku beli wane gelap sikit
yang nie x muat kot
koyak belakang dye
trus xjdi amik yg nie,
nnt aku tunjuk bile sume family aky pakai pink


nie la kami sebelum masuk giant ,
sempat lak berposing kan .hahahah

eyh2 , dah lari topik nie
kembali pada tajuk
okeyh !!
lepas mereke bertiga amik aku kat giant
kitorang pergi WANGSA WALK .
nak makan TUTTI FRUITS .
yang terdekat de kat wangsa walk jek .
time nak cari parking la cam2 hal . kelakar tul .
EKIN la buat perangai sengal dye .
hahahhaha . rindu kamu la cik COKI-COKI .
jenuh la pusing kat dalam tu , alih2 amik parking kat dlm wangsa walk .
dapat parking .
pack gler kot .
bape kali pusing pun xtw .
tp yg lagi kelakar tu bile dah parking ,
dan jalan kaki nak ke tutti fruits ,
banyak lak parking .
sume bantai gelak jek . huhu

sampai jek tutti
SITI first time makan sana
dye amik la punye la tinggi . hehe
yang pink nie tntu la aku punye ,
yang tinggi korg tgk tu si SITI punye .
hehe . jenuh dye nak abiskan ,
yang sebelah aku , n paling skit tu WUNNY punye .
yang belakang aku sedang2 jek tu EKIN punye .
hehe . sonok dpt makan nie .
aku kali ke dua makan .
yang pertama ade SOMEONE belikan utk aku ,
but now dye dah benci aku . hurm
sory ;(




nie la EKIN , a.k.a COUSIN aku .
dye yg bwk kete
nie SITI ,
aku baru first time jmpe dye
cute gler , muke tembam jek
nie aku la kan . haha
nie taiko nuckel , WUNNY .
hotstuff kan .
kami <3

p/s: byk lagik gmbr . tpi kalo korg nk tgk . g kat page FB nuckel , huhu

3 comments:

sYRa affandi said...

keluarga yuyu..yu sorg jew yg kurus ea..hahaha...

yuyu cupink said...

haha,aah la . yuyu je yg kecik skit . tp not kurus . udah gemok plak . hehe . lgik 1kg nk 60 kg kot . haha

ily_anime said...

nak jugak yuyuuuu